Giveaway

 

Nu til den Famøse GIVEAWAY.
For et stykke tid siden fortalte jeg på Facebook og Instagram at jeg havde fået et eksemplar af “Mørkets Søn” fra forlaget Ulven og Uglen, men at jeg havde et eksemplar i forvejen, så hvad skulle jeg dog gøre af den. Mange var interesseret i at få fat på den, derfor må jeg jo lave en Giveaway.2016-07-04 10.09.56.jpg

Jeg vil gerne vinde hvad gør jer?
Du skriver en kommentar til dette indlæg, hvor du fortæller hvorfor lige netop du skal have bogen?
Du skriver din mail i kommentaren, så jeg kan komme i kontakt med dig.
Du har en dansk adresse jeg kan sende bogen til hvis du vinder.

Giveawayen vil blive afgjort d. 24/7 om aftenen, og vinderen vil få direkte besked.

Held og lykke allesammen og rigtig god sommer.

 

0 tanker om “Giveaway

 1. Jeg vil super gerne vinde bogen fordi jeg har hørt en masse godt om bogen, og kunne derfor super godt tænke mig at læse den.

 2. Hvorfor jeg lige skulle vinde??
  fordi jeg mangler noget og trøste mig efter jeg lige har fundet ud af at jeg skal genhuses i 3-4 måneder.. Og der ingen dato er endnu.. Så alle mine bøger (200+)må fortsat ligge i flyttekasser – hvilket gør mig ked af det… Men orker nu heller ikke at pakke dem ud for så at pakke dem ned på et eller andet tidspunkt for så og pakke dem ud igen når vi er flyttet tilbage i renoveret hus…. (Der kan gå fra 1/2 år til 2 år før det er vores tur)…

  kissfromarose@live.dk

 3. Jeg har stået med bogen i hånden, men var nødt til at sende den afsted til en heldig vinder… Det er ret snyd, ikke? 😉 Så derfor må det da være min tur til endelig at modtage – og beholde og læse! – den 😛

  ireneejensen@hotmail.com

 4. Jeg kan nok ikke finde på en bedre grund til gerne at ville vinde den, end alle de andre der er skrevet. …
  Jeg elsker bøger ……og chokolade …..
  Men bøger kan man bruge igen og igen – det kan man ikke med chokolade…. Det ville være ulækkert.
  derfor elsker jeg bøger højst.
  Og selvom jeg ved at man ikke skal dømme en bog ud fra forsiden, så gør jeg det nok alligevel. Den ser så fed ud. ☀️

 5. Jeg vil rigtig gerne vinde bogen fordi
  1 jeg har hørt meget godt om den.
  2 jeg har været sygemeldt i en længere tid og ville elske noget der kan få tankerne lidt adspredt fra min hverdag.
  3 jeg elsker at leve mig ind i en anden verden.

 6. Fordi jeg gerne vil læse den og endnu en samling til bogreolen vil jo være fantastisk 🙂

 7. Jeg er lige kommet ud af en dårlig periode i mit liv, hvor det at læse var umuligt for mig. Jeg brugte sidste sommer på at se tomaterne udvikle sig fra blomst til plukmodne tomater og julen fandt jeg ud af at tegning var noget som var et alternativ. Jeg er nu begyndt at læse igen, men ønsker mig nyt at læse, for at komme tilbage til mit eget læse-mig.
  Jeg håber det bedste.

 8. Med stor chance for at gentage, hvad de fleste andre også har skrevet, vil jeg sige jeg har hørt en masse godt om bogen, og er blevet mere end lidt nysgerrig for at læse den 🙂 Derfor skal jeg da vinde, så min store nysgerrighed kan blive stillet 😉

  k.vallentin@gmail.com

 9. jeg vil gerne gerne vinde bogen da jeg som næsten alle andre der har skrevet har hørt, og det er at jeg har hørt meget godt om bogen, og den virker som noget der lige er efter min smag i bøger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen