Bogforum 2016

For en uge siden løb Bogforum 2016 af staben. Det var lidt anderledes for mig i år, da jeg også fik prøvet hvordan det var at være på den anden side af Bogforum, nemlig som ansat.

Min lørdag startede helt fantastisk ud, med bogblogger brunch sammen med (trommehvirvel) Ronni Andersen, Patrick Ness og Meredith Russo. Alt arrangeret af Gyldendal, Lindhardt og Ringhof og Rosinante og Co.
Det var sådan en fed oplevelse.
De var så meget nede på jorden, bortset fra Ronni Andersen, der var ret fuld af sig selv på den fede måde.
Det var meget underholdende at høre dem alle tre, mens jeg gnaskede en chokolade croissant eller to. I kan se lidt billeder fra arrangementet på min Instagram @bogslottet, desværre havde jeg ikke kamera med, og den mobil jeg havde den dag, var kun en låner, men min egen var til reperation. (Mobiler og toiletvand, går ikke godt i spænd sammen)

Derefter måtte jeg skynde mig videre på arbejde, jeg skulle nemlig stå i Arnold Buscks stand og sælge bøger hele lørdagen. Der var så mange mennesker og det var så fedt. Jeg kunne stå og snakke med meget interesserede kunder om forskellige interessante bøger. Alle var glade og sagde tak for anbefalingerne og hjælpen. Det er bare den bedste følelse, når man får givet en god læseoplevelse videre.

Da dagen gik på hæld og Bogforum lukkede ned for at gøre klar til søndag, tog jeg på Dalle Valle med 12 andre bogbloggere. Vi var trætte, men snakken gik lystigt.

Søndag drog jeg mod amager igen. Denne gang skulle jeg opleve Bogforum på egen hånd.
Jeg startede med at skynde mig ned til børnebogforum, for at stille mig i kø, til at få en autograf og måske en tegning af Don Rosa. Desværre havde folk ligget i kø siden kl. 5 om morgenen, så jeg var langt bagefter. Jeg fik til gengæld tiltusket mig et billede af ham, mens han sad og tegnede.

Donrosa.png

Derefter gik jeg rundt inde på Børnebogforum, som jeg virkelig synes er et fantastisk tiltag for Bogforum. Her kan forældrene sidde og snakke, mens ungerne render rundt og hygger sig ved de forskellige boder, eller bliver underholdt af Onkel Reje, eller andre karakterer på børnescenen.

Det var efterhånden blevet tid til at Boris Hansen satte sig ved signeringsbordet på Tellerup-standen. Jeg var i fuld sving med hans bog Vejen til Pantheon, og skulle da lige have en krudsedulle i den.

borishansenSom I kan se på billedet, var det et meget intenst øjeblik for mig. Jeg aner ikke hvorfor jeg stirre sådan på ham. Måske er det fordi han kan lave en smoulder, der er Flynn Rider værdig.

Der var noget tid indtil det næste jeg skulle, det gik stille og roligt med at jeg gik rundt og tog lidt stemningsbilleder, hilste på folk jeg kendte.

skrivevaerkstedet
Oplæg på Skriveværkstedets stand
newtscarmander
Jeg fik mig lige et billede af Newt Scarmander, som straks poserede.
mettesejrbo
Mette Sejrbo med sin bogbaby Heksens kald. Den har nu fået en bror, der hedder Varulvens forbandelse, som jeg glæder mig til at sætte tænderne i.

Sidste punkt på dagsordenen var at møde Peter Madsen. Jeg nåede det ikke sidste år, og jeg har ærgret mig over det lige siden. Denne gang stod jeg der et kvarter før han skulle signere, og jeg var nr. 2 i køen. Jeg fik min signering, og en smuk tegning! Jeg er så glad for den.


Til sidst et billede af dette års høst.

høst.png
Fra øverst: Vi andre bor her bare, Eventyrbogen, 6, Autopilot, Komatøs, Diabolik, Tusinde etager og Hvis jeg var din pige.

Det var mit bogforum 2016, jeg arbejder på at få lagt en video op, jeg har lavet, men jeg ved ikke hvor god den bliver.
Hvordan var jeres bogforum?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen