Cirkusbarn af Juliane Vejen Thulesen

| Turbine | 292 sider | Udgivet 24/3-2015 |
[Anmeldereksemplar]
1kron

Forlaget skriver
Rosalina er cirkussets store stjerne, og publikummet gisper enstemmigt når hun slipper trapezen og suser gennem luften for så igen at blive grebet af Ivan.
Rosalina kender ikke sine forældre, hun ved kun at hendes mor var meget smuk, og skred fra cirkusset da hun var helt lille. Derfor bor Rosalina i husvogn med gode gamle Rob, som tager sig af hende, som var hun has egen.
En dag ankommer cirkusset til byen Dafne hvor Rosalina møder pigen Silke der ikke er helt som andre piger. Rosalina begynder at opsøge hende, og hurtigt finder hun ud af at der er en til flere mysterier der skal løses.

Anmeldelse
Ooorha jeg synes det her er rigtig svært. Da jeg faktisk ikke har fået læst bogen færdig. Den fanger mig simpelthen ikke. Jeg elsker hele cirkus universet, den smukke dragende magi, som alligevel er flosset i kanten, når man kigger nærmere.
Da jeg læste denne bog, følte jeg ikke at forfatteren kendte til et cirkus andet end fra tilskuersiderne, og hvad man hører af sladder. Der manglede detaljer og personerne var flade. Jeg følte mig ikke draget af historien, selvom den er skrevet i et meget ligetil sprog.
Desværre ikke en bog kan jeg anbefale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen