Skal du til Esbjerg?

Hvis man ved det, så ved man det. Det er nok fantasynørdens svar på Roskildefestival. Jeg snakker om intet mindre end Fantasyfestival.
Jeg glæder mig sådan til at komme afsted, grundet covid-19, er det alt alt for lang tid siden jeg har været afsted.

Denne gang har jeg som altid den famøse Signe, min partner in crime, med til både roadtrip (Storkøbenhavn-Esbjerg) og bogmesser, men jeg har også pakket bilen med to andre, der aldrig har været med til fantasyfestivalen to rule them all. Jeg er meget spændt på, hvad de siger til det.

Jeg har forsøgt ikke at lave et alt for stramt program (Det er kun lykkes halvt), så jeg ikke skal stresse rundt, men også så der er plads til spontanitet for ikke at glemme second breakfest samt lidt frokost i ny og næ.

Mit indtil videre program ser således ud.

Lørdag:
11:30-12:30 – Frankenstein genfortalt – Kenneth Bøgn Andersen
12:30 -13:00 – Årets danske fantasy
13:15-14:00 – Vølven – Anne-Marie Vedsø Olesen og Jeanette Varberg
15:00-15:30 – Bogreception: Muskler & Magi – Thomas Arnt
15:30-16:15 – Signering: Malene Sølvsten og Lene Kaaberbøl
16:00-16:45 – Et spind af skæbner – Julie M. Day

Søndag:
10:30-11:30 – Fra badboy til læserfavorit – Nanna Foss og Malene Sølvsten
12:00-13:00 – Fantasydronningerne – Josefine Ottesen og Lene Kaaberbøl
14:15-15:15 – Rundt om heksen – Lene Kaaberbøl, Laura Feldt og Maria Østerby Elleby.

Hvis jeg kender mig selv ret, så vil jeg glemme nogle af dem og pludselig befinde mig som tilskuer til et oplæg, jeg slet ikke havde overvejet at gå til. Hvilket ofte viser sig at være de mest givende oplevelser.

Årets tema er hekse, hvilket jeg virkelig glæder mig til at opleve og høre en masse om. Der er en fascination i både det historiske og det opdigtede omkring disse vølver, kloge koner, magtfulde magikere og mystiske naboer.

Skal du med i år? Hvad synes du om temaet? Hvad SKAL du se?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen