Travl travl travl…

Min aktivitet herinde vil, de næste to måneders tid, være noget nær ikke eksisterende, nu skal I høre hvorfor.

Fagprøve:
Jeg er igang med at uddanne mig til boghandler, hvilket betyder at jeg skal have en fagprøve. En fagprøve er en eksamen, der består af en kampagne i butikken, en skriftlig opgave og en mundtlig eksamen.
Jeg bruger enormt meget energi på denne fagprøve, hvilket gør at jeg ikke har meget overskud til at sidde ved skærmen ellers. Jeg læser stadig, og skriver noter ned til bøgerne, så der kan komme nogle kick-ass anmeldelser ud af det, når alt dette er overstået d. 8. oktober, hvor min mundtlige eksamen skal afholdes. Jeg er ikke særlig glad for eksamener, og ville ønske at jeg bare kunne springe den del over. På den anden side er jeg også så pligtopfyldende og stræber at jeg gerne vil gøre det ordentligt, så jeg har hele tiden en indre kamp med mig selv. Det er virkelig hårdt.

Steen-Stoffer-11_024

Semesterstart:
Den boghandel jeg arbejder i, er en studieboghandel, hvilket betyder at vi har masser af tid i december, men at vi i september ligger på den anden ende. Det er her det nye semester starter, og her vi får flest kunder overhovedet igennem butikken. Det er meget intenst og det eneste man laver i den periode, udover at arbejde, er at spise og sove.
Det er enormt fedt og sjovt, men meget udmattende.

Jeg håber at I vil bære over med mig, og at vi ses på den anden side.

0 tanker om “Travl travl travl…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen