Prodigy af Marie Lu

| Carlsen | 373 sider | Udgivet 4/6-2015 |

4kron

Forlagets beskrivelse
June og Day har undsluppet Republikkens jerngreb om Los Angeles og er flygtet til Vegas, netop som det utænkelige sker: Elektor Primo dør, og han søn, Anden, overtager efter ham. Mens Republikken er på randen af kaos, slutter Day og June sig til en af Patrioternes oprørsgrupper, der gerne vil hjælpe dem med at redde Days lillebror og derefter hjælpe dem og over til Kolonierne. Der er bare én betingelse. June og Day skal myrde den nye Elektor.

Det er en chance for at forandre nationen og give stemme til alle dem, der længe har været tavse og undertrykte, så Day og June indvilliger i planen. Men da det går op for June, at den nye Elektor på ingen måde minder om sin far – men derimod viser sig at være foruroligende sympatisk – bliver hendes samvittighed plaget. Hvad nu hvis Anden betyder nye muligheder og et ændret styre? Hvad nu hvis revolutionen må være mere end tab og hævn, vrede og blod? Hvad nu hvis Patrioterne tager fejl.

Men som led i planen er Day og June blevet skilt ad. Vil June kunne nå at videregive sin tvivl til Day? Og hvordan vil Day tage imod Junes besked efter at have set hende på særdeles venskabelig fod med den nye Elektor …

Anmeldelse
Hold da op, denne bog går lige på og hårdt, med action fra start til slut. Jeg sad flere gange med hjertebanken og min hjerne kværnede derud af. June og Day får nemlig rodet sig ud i alle mulige og umulige situationer, og jeg følte aldrig at nu kan de være trygge. Dybest set holdt jeg vejret igennem alle 373 sider.
Days og Junes forhold begynder at få problemer, og viser nye sider af dem begge to.
Da jeg vendte den sidste side i bogen, sad jeg tilbage helt tom, sikke en slutning. Mine følelser kæmpede for at komme til sin ret, vrede, glæde, sorg, lettelse og hungren.
Denne fantastiske fortsættelse af Legend ligger op til, at der sker en masse i den sidste bog i serien, Champion, og jeg venter spændt på at den udkommer.
Bogen er endnu en gang flot indbunden, og Days tekstfarve stemmer stadig sammen med bogens forside, hvor den i Legend var guldfarvet, er den i Prodigy mørkeblå. Skøn detalje når man er en bognørd, der elsker detaljer.

Denne bog vil jeg ligesom med Legend anbefale til alle der elsker dystopi og youngadult, men dog også Sci-fi.

0 tanker om “Prodigy af Marie Lu

  1. Åååh, ja! ‘Prodigy’ var simpelthen bare SMÆKFYLDT med aktion! Jeg er dog meget nervøs for, hvad der alt sker i ‘Champion’… Nogle af de sidste detaljer var lidt nervepirrende!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen