Klassiker read along – Little Women

På min hylde står der et hav af klassikere, som jeg rigtig gerne vil læse, men ak der kommer så meget andet jeg også gerne vil læse. Måske også lidt fordi jeg er en smule bange for dem. Hvad nu hvis de lever op til alle de fordomme, der er om klassikere, hvad nu hvis jeg ikke kan lide den, og så går jeg bare imod strømmen af mennesker, der elsker dem.

littlewomen

Jeg fik dog en øjenåbner da forlaget Lindhardt og Ringhof lavede en read along på Harper Lees ”Dræb ikke en Sangfugl” i forbindelse med udgivelsen af ”Sæt en vagtpost ud”. Der havde de delt bogen op, så man skulle læse 3-4 kapitler hver dag. Derfor tænkte jeg at det var vejen frem.

Det var også derfor at jeg foreslog et samarbejde med Karina fra bloggen Crossing Journeys, da jeg så at hun lige havde købt bogen ”Little women” af Louisa May Alcott. Nu kan I næsten gætte hvad vi skal.
Vi skal nemlig lave en read along med ”Little women”, ”Unge kvinder” eller ”Pigebørn” på dansk, og du skal være mere end velkommen til at deltage.

12307379_10207959214242043_1844979945982428772_o.jpg

Det eneste du skal gøre er at få fat på bogen, og dele din læsning med os, vi bruger hashtaggene #klassikerreadalong og #littlewomendecember
Vi har derudover også lavet en lille læseplan man kan følge, hvis man synes. Vi starter den 11. december, og læser det sidste kapitel d. 24. december.

littlewomentekst

Vi håber på at I vil være med, det bliver rigtig hyggeligt og sjovt.

 

0 tanker om “Klassiker read along – Little Women

  1. Så godt et initiativ! Jeg kan desværre ikke nå at læse med, men jeg håber at I får en skøn fælleslæsning <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen