Bogudsalg hos Arnold Busck

Jeg blev ligesom en del af min fellow bogbloggers inviteret til førbogudsalg d. 22/2-2016 hos Arnold Busck. Der er dog det lille twist ved det, at jeg selv arbejder i en Arnold Busck. Derfor har jeg valgt at lave dette indlæg om sådan, at I læsere også kan følge noget af tiden op til bogudsalget, da bogudsalget for os boghandlere starter laang tid før man kan se det i butikken.

Ikke så lang tid efter jul begyndte de første paller spækket med bøger at komme, samt et udkast til bogudsalgskataloget. I første omgang blev de bare pakket ud og stillet ind på et lager. Men efterhånden, som mængden af bøger blev flere og flere, og vi var mere og mere sikre på at vi havde alle bøgerne i kataloget skulle den store sortering igang. Vi havde på flere morgenmøder snakket frem og tilbage om hvordan vi skulle gøre det. Skulle de sorteres efter priser, eller efter siderne i kataloget. Vi blev enige om at alle bøgerne skulle lægges i prisgrupper, og at vi skulle have en løber hele vejen ned gennem butikken, hvor pallerne med bøger skulle være.

20160205_104506.jpg

Da kom vi til det store og det hårde arbejde, alle bøgerne skulle flyttes fra et lager til et andet, og deles ind i prisgrupper, krydses af i kataloget, så vi var sikre på at vi havde fået det hele, og pallerne skulle stå således at de kunne køres op i den rigtige rækkefølge.
Det var meget de samme der stod for at pakke ud og sortere, mens vi andre passede butikken. Godt gået af dem.

Vi begyndte så småt at få nogle af varerne op, og “spærret af” med bogudsalgsbånd, så kunderne ikke kunne købe bøgerne endnu, men bare blive fristet. Mandag d. 22/2 om morgenen var der nogle stykker der mødte før alle os andre, og kørte alle pallerne med bøger op, sat dem i den rigtige rækkefølge, lavet skilte og sat bogudsalgsbånd på. Herfra skulle vi andre i fuld sving med at sætte prisgruppemakater på alle bunkerne, dog kun de ti øverste i hver bunke. Der var blevet sørget for portvin, chokolade og en kæmpe præmie til bogudsalgslodtrækningen, vi var klar til førudsalget kl. 19:15.

Førudsalget gik glimragende, folk stod og ventede ude foran gitrene, og blev hygget, grine, drukket lækkert portvin og selvfølgelig kigget på og købt en masse bøger. Jeg så sågar en der havde taget en lille rullekuffert med, da hun havde udset sig flere bøger fra kataloget hun skulle have.

Selve bogudsalget er stadig igang, og kører helt til på mandag d. 14/3. Vi har stadig afsindig mange bøger, så man kan helt sikkert gøre sig et rigtig godt kup de næste par uger, da vi skal af med så meget som muligt inden status i april.

Nu skal vi til det rigtig spændende, hvad er jeg kommet hjem med fra bogudsalget. Jeg fik på trods af at jeg arbejder i Arnold Busk lov til at vælge tre bøger fra kataloget. Jeg spurgte om det var okay at jeg valgte Septimus Heap-serie, da den kun sælges samlet for 249,95 kroner (WOW!) og det fik jeg. Så den er jeg nu den glade ejer af. Derudover har jeg købt New York Trilogy af Paul Auster
Bridgets Jones’s Diaries af Helen Fielding
Sommerfuglens hemmelighed af Ingelin Angerborn
Den bedste Bog af Kåre Bluitgen

bogudsalg.png

Jeg vil ikke sige at jeg er gået shop amok, men jeg er da kommet hjem med lidt, og muligvis mere, da jeg jo går og bliver fristet hver dag.

0 tanker om “Bogudsalg hos Arnold Busck

  1. Åh, ‘Septimus Heap’ serien kiggede jeg godt nok også længe på – sådan et vildt tilbud!

    Hvor er det hyggeligt at få lidt af det med, som foregår ‘bag kulisserne’ i butikken inden sådan et udsalg! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen