The Autumn Reading tag

Skønne Iben har tagget mig i The Autumn Reading tag. Jeg synes altid at det er mega svært at fortælle noget om sig selv, især hvis jeg bare får det åbne spørgsmål “Kan du fortælle lidt om dig selv?”. Så ved jeg slet ikke hvor jeg skal starte eller slutte. Så det er skønt at kunne fortælle lidt om sig selv, med nogle spørgsmål, der kan sætte rammerne. Mange tak Iben.

1. Er der nogen bøger, du planlægger at læse i løbet af efteråret?
Jeg er faktisk helt igennem elendig til at planlægge hvilke bøger jeg skal læse. Jeg læser meget efter lyst, og laver hele tiden løfter inde i mit hoved om hvad den næste bog jeg skal læse skal være for en. Men det kan nå at ændre sig 117 gange om dagen. Dem der kører på repeat på toppen af min liste for tiden er Grænselandet (Mørkets søn 2), Stålhjerte og Odinsbarn.

2. September bringer minder om skolestart: Hvad er den bedste bog, du har læst i skolen? Og hvad var henholdsvis dit yndlingsfag og dit mindst elskede fag i skolen?
Jeg kan tydelig huske at vi læste bogen Intet i 10. klasse, og den har på en eller anden måde hægtet sig fast. Men jeg vil ikke sige at det var den bedste bog, da den virkelig rystede mig.
Jeg læste jo sindssyg meget i skolen, jeg hadede når læreren bestemte bøger vi skulle læse. For jeg var jo igang med en anden. Hvis jeg skal sige en, så tror jeg at valget falder på Grønne øjne af Dennis Jürgensen. Jeg har altid elsket dansk og historie. Til gengæld har jeg sjældent følt mig så dum, som jeg gjorde når jeg havde matematik i folkeskolen. Jeg endte dog med at tage det på universitetsniveau, inden jeg droppede uddannelsen, og blev boghandler.

3. Oktober betyder Halloween: Kan du lide uhyggelige bøger og film? Hvis ja, hvilke er så dine favoritter?
Jeg er enormt dårlig til uhygge. Spænding ja, men uhygge det kan jeg simpelthen ikke. Jeg får altid den værste paranoia når jeg ser det obligatoriske uhygge-afsnit, der er i tv-serier når de er lige omkring halloween. Jeg dur ikke til det. Til gengæld elsker jeg de der godt spøgelseshistorier, hvor de ikke nødvendigvis er uhyggelige, men spændende og mystiske. Eksempelvis Haidi Wigger Klaris serie Dæmonherskerens arving, derudover er jeg lige gået igang med at høre Den første af Justin Cronin på lydbog. Nøj den er spændende.

4. Til november er det tid til bålaftener og fyrværkeri. Hvad er den mest spændende bog, du har læst, som virkelig holdt dig fanget?
Da jeg var igang med Harry Potter og Halvblodsprinsen, var jeg nærmest ikke til at komme i kontakt med. Jeg kan huske, da jeg læste den scene, hvor Harry og Dumbledore er ude på øen med de levende døde valgte min far at liste ind på mit værelse og lave en kæmpe rabalder lige ved siden af mig. Jeg hylede op og blev så sur på ham. Nanna Foss’ Spektrum serie har også hold mig ret meget med næsen i bogen.

5. Hvilken bog er din foretrukne cosy comfort læsning?
Efter at jeg er begyndt at blogge, får jeg genlæst færre og færre bøger, men der er dog nogle af børnebøgerne jeg hopper på igen. I sommer fik jeg genlæst Harry Potter 1,2 og 7. 7’eren blev lynlæst, da det var til et blogindlæg for mit arbejde. Derudover kan jeg godt lide at vende tilbage til Katriona Bredinari af Lene Kaaberbøl. Jeg elsker den iltre Katriona.

6. Hvilken varm drik er din yndlings, når du er fordybet i en god bog?
Jeg elsker elsker elsker te. Hvilket faktisk er en ret ny opdaget kærlighed for mig. Jeg har et lille fint enmands testel, og jeg nyder at drikke især Dragelykke te og Ingefær/citron te.

DSC_0038.JPG

7. Har du nogen planer i løbet af de næste par måneder, du ser frem til?
Ja for sørensen da. Jeg skal til bogforum næste weekend. Dog er der også en kæmpe stor ting jeg glæder mig til. Jeg skal nemlig til bryllup i Etiopien i Afrika. Min forlovedes bror skal giftes med sin ørkenprinsesse. Så vi skal ned i national folkedragt og det hele.

Uuuha nu kommer det jo til at jeg skal tagge tre personer, og det er jo altid svært.
Jeg vil prøve at undgå at tagge nogen, som allerede er blevet tagget i dette tag.
Hvis de har lyst, vil jeg gerne sende den videre til Xenia, Amalie og Louise

0 tanker om “The Autumn Reading tag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen