De 7 Synder af Katja Berger

| Dreamlitt | 311 sider | Udgivet 22/9-2016 |

4kron

Forlagets beskrivelse
Før DE 7 SYNDER herskede syv guder over verden. Før DE 7 SYNDER levede mennesker, elvere og dværge i harmoni. Før DE 7 SYNDER var der intet mørke.Så kom DE. Og ændrede alt.

Teenageren Kane opdager først, hvilke kræfter han bærer på, da han bliver suget ud af sin kedelige gymnasieverden og ind i et magisk univers, der er på randen af undergang. Med hjælp fra magikeren Aisha må han opfylde en ældgammel profeti, finde og besejre de syv synder og vælte mørkets konge af tronen. Men undervejs må Kane sande, at den største fjende ikke altid kommer udefra. Og er han villig til at ofre det eneste, der er mere værd end livet selv?

DE 7 SYNDER er en fantasyroman om kampen mellem det gode og det onde, om at finde sig selv og leve med sine valg. Også de svære af dem.

Anmeldelse
Jeg har længe fulgt Katja Berger, og hendes vej mod debuten som forfatter, og der var selvfølgelig ingen tvivl om at jeg da selvfølgelig skulle læse hendes bog. Den var så skøn og god, jeg kom lynhurtigt igennem dem.
Det var tydeligt at mærke at der har ligget en kæmpe bunke research og tanker bag denne bog. Helt ned til hvordan en synd ville opføre sig, hvis det var et menneske, til hvilken farve, der burde repræsentere synden.

Kane var både modig, dumdristig og påvirket. Ikke i den der alkoholiske forstand, men hvad der skete ved ham påvirkede ham senere i historien. Det var virkelig rart at opleve som læser. Da rigtig mange 16 årige kommer ud på vilde eventyr i fantasy genrens verden. De bliver udsat for de mest ubehagelige oplevelser, men når det hele så er overstået, eller der er noget andet der skal have deres opmærksomhed, så har de ingen psykiske ar fra det. Det er så vigtigt at det er med i Kanes historie.

Der var desværre to ting, der ærgrerede mig lidt ved bogen. Det ene var at tempoet i historien var alt for skiftende, og passede ikke altid helt til hvad der skete. Lige pludselig havde Kane fået klaret tre synder sådan wupti, og andre gange slæbte handlingen sig lidt afsted.
Den anden ting var, at Kane og Aisha, kan læse hinandens tanker, men det virkede ind i mellem lidt ude af takt med handlingen. Hvorfor ikke læse hinandens tanker hele tiden, når man sidder og planlægger et mord, på en person, der sidder på den samme kro, man selv er på. Det undrede mig meget at de skiftede mellem at læse tanker, og at tale normalt.

Når det så er sagt synes jeg at det var en mega fed historie, og jeg elskede slutningen. Den er helt klart læseværdig, og anderledes.

Du skal læse denne bog hvis du…
Kan lide bøger som dem, der indgår i Den store djævlekrig. Elsker en god klassisk fantasy, der samtidig også sætter lidt spørgsmålstegn ved genren. Kan lide symboler, myter og at finde mening i navne og handlinger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen