Peter Pan Read Along

Det er blevet tid til endnu en klassiker read along.
Denne gang står det på  Peter Pan og Wendy. Jeg har valgt ikke at dele det op i kapitler i denne omgang, da jeg stadig prøver at finde ud af, hvad der fungerer bedst. Meld endelig tilbage, hvad I synes.
I må meget gerne lægge jeres opdateringer op og bruge hashtaggene #klassikerreadalong og #peterpanmarts. Så vi kan følge med i hvad hinanden læser og synes.

I må helt selv bestemme, hvordan I vil læse, om det skal være på dansk eller på engelsk, om det skal være det hele på en gang, eller et kapitel om dagen. Så længe det er i marts og I synes at det er sjovt og hyggeligt.

Jeg har tænkt mig at læse historien i min flotte illustrede udgave af Peter Pan og Wendy fra Forlaget Carlsen, der også var en giveaway på i sidste måned.

20160301_074914

Jeg glæder mig til at dele min læseoplevelse med jer, og læse hvad I synes om historien.

0 tanker om “Peter Pan Read Along

  1. Hvor fint med sådan en readalong!
    Desværre har jeg lige læst ‘Peter Pan’ for kort tid siden – ellers ville jeg have elsket at være med. <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen